۱۳۸۹ خرداد ۳۰, یکشنبه



در این تاریخ جوانان سبزبه منظور بزرگداشت شهید کیانوش آسا در دانشگاههای مختلف دست به تحصن زدند. در دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت دانشجویان با روشن کردن شمع یاد و خاطره کیانوش آسا را گرامی داشتند که با دخالت نیروهای بسیجی به خشونت کشیده شد.

همچنین از ابتدای ظهر این روز صد ها موتوری لباس شخصی با باتوم و سلاح سرد به جولان دادن در خیابانها مبادرت کردند.

در این روز دانشجویان دانشگاه تهران نیز در داخل محوطه دانشگاه به شعار دادن مبادرت کردند که انعکاس صدای آنها به خیابانهای اطراف موجب شد نیروهای امنیتی بلافاصله خیابانهای منتهی به انقلاب و دانشگاه تهران را مسدود کنند.

در نزدیکی خیابان نواب نیز تظاهرکنندگان شعار مرگ بر دیکتاتور و نترسید ما همه باهم هستیم سر دادند. همچنین لباس شخصی هایی که در نزدیکی ایستگاه متروی نواب صفوی مستقر شده بودند برای پراکنده کردن جمعیت تظاهر کننده به آنها هجوم بردند و با مردم تظاهرکننده درگیر شدند

۱۳۸۹ خرداد ۲۲, شنبه




برای تظاهرات این روز موسوی و کروبی ابتدا درخواست مجوز دادند اما پس از مخالفت های صورت گرفته از سوی عوامل حکومت برای حفظ جان مردم از این درخواست صرفنظر کردند.

در این راستا کروبی و موسوی با هم دیدار حضوری داشته و با امضاء نامه ای مشترک و ارسال آن به استانداری تهران؛ نسبت به برگزاری راهپیمایی مطابق با اصل ۲۷قانون اساسی در سالگرد انتخابات ۲۲خرداد ۸۸ را خواستار شدند . با این حال از ابتدای صبح بیشتر شهر های کشور چهره امنیتی داشت. از بعد از ظهر هسته های اعتراضی شکل گرفت . این هسته ها به خصوص در اطراف دانشگاههای تهران ، امیر کبیر و صنعتی شریف پر رنگ تر بود.

شعار دادن علیه حکومت از زیر پل حافظ در تهران آغاز شد و پس از آن درگیری مردم با عوامل امنیتی آغاز شد.

در چهارراه ولی عصر صدها نفر به صورت مجتمع به سمت میدان انقلاب حرکت کردند که با پرتاب گاز اشک آور پلیس همراه بود.

در دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان با شعارهای الله اکبر به سمت میدان آزادی حرکت کردند که با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد.

در ساعت 19 و سی دقیقه عصر بسیج کل دانشگاه تهران و اطراف آن را محاصره کرده بود با این حال در ابتدای جمالزاده صد ها معترض شعارهایی علیه آقای خامنه ای سر دادند.

شب 22 خرداد بام های تهران به رفراندم برای نظام مبدل شده و قرار بود 3 روز بعد  مردم دوباره به خیابان بیایند.