۱۳۹۰ آذر ۲۹, سه‌شنبه



کارگر فقیری که لنگه کفش به سوی احمدی نژاد پرتاب کرده بود بازداشت شد
سنی‌اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری خود از دستگیری فردی که به سمت محمود احمدی‌نژاد کفش پرتاب کرده بود خبر داد.
او گفت: ضرورتی برای شکایت دولت وجود نداشت و این مسئله جزو مسایل مدعی‌العموم است زیرا توهین به مقامات رسمی در حین انجام وظیفه جرم است.
در جریان سخنرانی محمود احمدی نژاد در مراسم سالگرد فوت عوضعلی کردان، وزیر کشور دولت نهم، گروهی از معترضین – از جمله جمعی از کارگران اخراجی و بیکاران- به سر دادن شعار علیه رئیس دولت پرداخته بودند.
در این میان مردی میانسال که کارگری فقیر و دستمزد نگرفته طی یکسال اخیر بود، با نزدیک شدن به محل سخنرانی احمدی نژاد، به شرح مشکلات خود و دیگر کارگران پرداخته و به سوی احمدی نژاد کفش پرتاب کرد و کفش‌ها به وی برخورد نکرد، اما حاضرین در مراسم این مرد میانسال را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.



شاهین زینعلی، زندانی سیاسی دربند ۳۵۰زندان اوین از ملاقات حضوری و مرخصی محروم شد
به گزارش کلمه، طی دیداری که مادر این زندانی سیاسی در هفته جاری با یک مقام مسؤول در دادسرای اجرای احکام اوین داشته است به وی اطلاع داده شد که فرزندش به دستور دادستان تهران از حقوق خود به عنوان یک زندانی سیاسی محروم شده است.
این مقام مسؤول همچنین هیچ دلیلی مبنی بر اعمال این محدودیت ها ارائه نداده است.
شاهین زینعلی، فعال سیاسی و دانشجوی محروم از تحصیل، از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات است که در پی محکومیت ۲سال و ۹۱روزه خود به اتهام اجتماع و تبانی و تبلیغ علیه نظام از دی ماه سال گذشته تا کنون در زندان اوین به سر می برد.
به گفته مادر وی او تا کنون هیچ گونه مرخصی نداشته و در طی این مدت تنها ۳بار امکان ملاقات حضوری با خانواده اش را داشته است.


زندانیان بند امنیتی زندان کارون: اگر به اوضاع رسیدگی نشود اعتصاب غذا خواهیم کرد
ضیا نبوی و زندانیان عقیدتی زندان کارون اهواز به بند مجرمان سرقت و مواد مخدر منتقل شدند.
ضیا نبوی دانشجوی ستاره دار که به دلیل فعالیت های مسالمت آمیز دانشجویی و فعالیتهای مدنی در دفاع از حق تحصیل به ۱۰سال حبس در تبعید محکوم شده است و هم اکنون در زندان کارون اهواز زندانی است در آستانه برگزاری سومین شب تولد خود در زندان قرار دارد.
به گزارش کلمه، چند روز پیش ماموران یگان ویژه زندان کارون اهواز با خشونت او و ۶۰زندانی عقیدتی و سیاسی این زندان را از بند ویزه زندانیان عقیدتی خارج و به بند ۸این زندان منتقل کرده اند. بندی که در آن زندانیان مرتبط با جرایم مواد مخدر و سارقین نگهداری می شوند و از حداقل شرایط انسانی نگهداری یک زندانی بی بهره است و چندین برابر ظرفیت در آن زندانی نگهداری می شود، تا حدی که زندانیان در حیاط این بند می خوابند.
ضیا نبوی پیش از این در نامه ای به آقای جواد لاریجانی شرایط غیرانسانی این بند را تشریح کرده و وضعیت این بند را “مرز زندگی انسانی و حیوانی” و “ورای حد تقریر” خوانده بود.
در پی اتفاقات این چند روز، زندانیان عقیدتی زندان کارون اهواز به دادستان این شهر نامه نوشته و گفته اند اگر تا دو روز آینده خواسته هایشان از جمله بازگشت به بند قبلی و رعایت اصل تفکیک زندانیان بر مبنای نوع جرم محقق نشود، دست به اعتصاب غذای نامحدود خواهند زد.
علی تقی پور یکی از دوستان اقای نبوی در گفتگو با کلمه به شرایط نگهدرای دوستش اعتراض کرده و خواهان برخورداری وی از حقوق یک زندانی عادی و رسیدگی عادلانه به پرونده وی در دیوان عالی کشور و نهایتا آزادی این عضو شورای دفاع از حق تحصیل شده است.
علی تقی پور مانند سید ضیا نبوی دانشجوی دانشگاه نوشیروانی بابل بوده است. وی نیز در کنکور کارشناسی ارشد سال ۸۸علی رغم کسب نمره علمی قابل قبول، ستاره دار شده و از تحصیل محروم شده است. ضیا نبوی یک سال پیش از علی تقی پور، در کنکور کارشناسی ارشد سال ۸۷ستاره دار شد.

۱۳۹۰ آذر ۲۰, یکشنبه


سرما و قطع آب گرم در زندان اوین سلامت زندانیان سیاسی بند ۳۵۰را در مخاطره قرار داده است
بنا بر اطلاعات به دست آمده در روزهای گذشته نبودن سوخت و آب گرم منجر به افزایش بیماری در میان زندانیان بند ۳۵۰شده است.
همچنین امین نیایی فر زندانی این بند شلاق زده شده است و پشت او دچار آسیب و کبودی شده است.
بنا بر این اطلاعات که به تازگی در نامه یکی از زندانیان آمده است زندانیان جدیدی به زندان افزوده شده اند که پیش از این خبری از بازداشت آنها منتشر نشده بود.
همچنین در این نامه آمده است که شماری از زندانیان سیاسی زن و فعالان دانشجویی به تازگی به بندی در جوار زندان ۳۵۰منتقل شده اند.
بهمن احمدی امویی، روزنامه نگار زندانی، در نامه ای که به ژیلا بنی یعقوب همسرش که او نیز روزنامه نگار است و دو سال قبل زندانی بوده، تلاش کرده شرایط زندگی خود و دیگر زندانیان سیاسی را در بند ۳۵۰اوین از نزدیک تصویر کند.
امویی  در نامه خود نوشته است در این اتاق ۱۸نفریم و به زحمت می توان بدون ایجاد مزاحمت برای دیگران حتی یک لیوان چای نوشید. علاوه بر این، گازوئیل زندان هم گویا ته کشیده است. آب گرم نداریم و چند روزی است به حمام نرفته ام.
آقای امویی نوشته است که چند روز پیش امین نیایی فر دانشجوی مکانیک دانشگاه تهران را بردند برای شلاق زدن. به زحمت ۴۵کیلو وزن دارد و ۲۲سال سن دارد و نحیف و لاغر است و جای شلاق ها بر پشت او کبود مانده است.
با این وجود بنا بر نامه  امویی زندانیان سیاسی از روحیه مقاومت بالایی برخوردار هستند وبا اجرای برنامه های گروهی به یکدیگر روحیه مقاومت می دهند.
در این زمینه آقای امویی نوشته است ما جمعه بعد از ظهر در حیاط ۲۰۰متری زندان جمع می شویم و با اسمی که برای برنامه گذاشته ایم، خودمان را در طبیعت و فضای سبز تصور می کنیم. برخی شعر دکلمه می کنند و بعضی ها هم سرود و ترانه می خوانند و بعد ما کسانی را که شعر و آوازی خوانده اند، تشویق می کنیم و سعی می کنیم با صدای بلندتر هم آنها را تشویق کنیم. می دانی چرا؟ حتما شنیده ای که زندانیان سیاسی زن مدتی است همسایه دیوار به دیوار ما شده اند، ما محکم تر کف می زنیم و با صدای بلندتر شادی می کنیم، تا شادی مان را با آنها که در آن سوی دیوار هستند، تقسیم کنیم و بگوییم ما هنوز هم هستیم و هنوز هم بی شماریم.
همچنین امویی نوشته است به تازگی یک استاد دانشگاه اصفهان را هم آورده اند اینجا که می گوید سرکلاس صدایش را ضبط کرده بودند و بعد به او گفته اند حرفهایت بوی تبلیغ علیه نظام را می دهد و بعد پس از تحمل ۳۵روز زندان انفرادی در اصفهان و تهران امروز به بند آورده شده است.



  • محمدرضا تابش
     دبیرکل فراکسیون خط امام مجلس و از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس در تاریخ ۹ آذر ۱۳۸۸ گفت: «باید زمینه‌های حضور دانشجویان در مراسم روز ۱۶ آذر که در آن مرزهای قانونی در نوردیده نشود، فراهم گردد.» وی با تاکید بر اینکه ۱۶ آذر روزی است که نمی‌توان آن را از فرآیند تاریخ دانشجویی و انقلاب اسلامی محو کرد، یادآور شد: «باید با ظرافت، تدبیر و عقلانیت مراسم ۱۶ آذر به نحوی برگزار شود که درخور عظمت نام دانشجو، دانشگاه و شهدای دانشگاه باشد.» به گفته تابش نباید از برگزاری مراسم ۱۶ آذر ممانعت به عمل آید و نهادهایی که متولی ارائه مجوز هستند با سعه صدر اجازه دهند دانشجویان با عقلانیت و تدبیر مراسم را به نحوی برگزار کنند که موجب سوء استفاده دشمنان در این موقعیت خطیر نشود.
  • علی اکبر اولیا از اعضای فراکسیون خط امام مجلس و از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس در تاریخ ۱۱ آذر ۱۳۸۸ گفت: «امیدواریم در روز ۱۶ آذر با تدبیر مسئولان وزارت کشور و وزارت علوم شیوه‌هایی اتخاذ شود که بدون حواشی و حادثه‌ای، زمینه اظهارنظر دانشجویان فراهم و چارچوب‌ها نیز توسط دانشجویان رعایت شود.» وی در خصوص در پیش بودن مراسم ۱۶ آذر و بزرگداشت این روز از سوی دانشجویان و نگرانی‌ها از برخوردهای تند با آنان، اظهار داشت:«۱۶ آذر یک روز تاریخی ماندگار در تاریخ معاصر ایران برای فعالیت‌های دانشجویی است.» وی ادامه داد: «روز ۱۶ آذر نقطه عطفی در مبارزات مردم و دانشجویان علیه رژیم شاه بود که به اوج‌گیری نهضت مردم و سقوط و سرنگونی رژیم شاه منجر شد.» او گفت: «وزیر علوم در زمان معرفی به مجلس برای رای اعتماد در فراکسیون خط امام(ره)مجلس عنوان کرد که معتقد به فضای باز دانشگاه‌ها است و ما از این نظر خوشحال شدیم، اکنون انتظار هست به دانشجو این فضا داده شود و دانشجو هم چارچوب‌ها را رعایت کند.»