۱۳۹۱ آبان ۶, شنبه

مشک خالی و پرهیز آب؟!


دولت نهم و دهم در دادن وعده های توخالی و افزایش مطالبات جامعه زبانزد است

فرماندار بهشهر که در چند روز نخست بروز سیل،هر روز در چند نوبت در رادیوی استانی حرف زد،از خود نپرسید چه وقت از رسانه ملی تریبون خواست و از او دریغ شد؟! و چرا ما در مواقع بحرانی،به جای انجام صحیح وظایف،قصور را بر گردن چیزهایی مانند ساخت و ساز حاشیه رود و رسانه ها و جمشید بسم الله و...می اندازیم!

از زمان زلزله آذربایجان حدود 75 روز گذشته و طبق تازه ترین گزارش ها
نگاه کنید به :
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1727171

هنوز زلزله زده ها درون چادر زندگی می کنند و از خانه های وعده داده شده معاون اول رییس جمهوری که قرار بود دو ماهه ساخته شود،خبری نیست!

البته ما از همان روز نخست ادعای بزرگ محمدرضا رحیمی، به این وعده با دیده تردید نگریسته و مطمئن بودیم که نه در دوماه،بلکه در دو سال آینده هم خانه ای برای مردم زلزله زده ساخته نمی شود!

دولت نهم و دهم در دادن وعده های توخالی و افزایش مطالبات جامعه زبانزد است و وقتی هم با بحران مواجه می شود،فرافکنی می کند و مشکلات را گردن افرادی چون جمشید بسم الله می اندازد که باز به قول رحیمی به تنهایی مدیریت ارزی کشور را بر عهده داشت!!

از زلزله آذربایجان گفتم تا نقبی بزنم به سیل زده های بهشهر خودمان و این نکته که نباید به وعده های امثال رحیمی دلخوش و مردم بیچاره را به امان خدا رها کرد.
حدود دو هفته پس از سیل تاریخی بهشهر،تنها مکان های اسکان موقت وسوله ای برای مردم فراهم شده است و از کمک های درست و حسابی و تاثیرگذار خبری نیست.
نگاه کنید به:
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1725932

مدیریت راه گشایی نیز برای دریافت کمک های مردمی اندیشیده نشده و اعلام دو شماره حساب و استقرار چند پایگاه جمع آوری کمک های مردمی نیز بدون تبلیغات مناسب از نبود اراده ای مقتدر و اقدامی رفع تکلیفی خبر می دهد.
از طرفی در روزهای اخیر برخی دستگاه های حاضر در روزهای نخست بروز سیل،هنوز مدتی نگذشته ضمن مصادره به مطلوب کردن کمک های ابتدای کار، خبرنگاران را دور خود جمع کرده و به ارایه گزارش کار پرداخته اند!
برای نمونه فرماندار بهشهر برای لاپوشانی ضعف های موجود در پیشگیری از حادثه و کمک رسانی به موقع، نشست خبری با اصحاب رسانه برگزار کرد و ضمن فرافکنی، رسانه ملی را در سیل بهشهر مقصر شناخت و گفت:«سیل بهشهر باید به صورت ملی نشان داده می شد ولی متاسفانه این شهر در جریان سیل مظلوم واقع شد.»
البرزی که در چند روز نخست بروز سیل،هر روز در چند نوبت در رادیوی استانی حرف زد،از خود نپرسید چه وقت از رسانه ملی تریبون خواست و از او و دیگران دریغ شد؟! و چرا ما در مواقع بحرانی،به جای انجام صحیح وظایف،قصور را بر گردن چیزهایی مانند ساخت و ساز حاشیه رود و رسانه ها و جمشید بسم الله و...می اندازیم!
کوتاهی های مدیران دولتی در جریان سیل بهشهر و نبود مدیریت موثر و علمی در پیشگیری از حوادث طبیعی،سبب شد تا نماینده ولی فقیه در استان زبان به انتقاد بگشاید و بگوید:« از مدیران ملی می خواهم تا عمق سیل ایجاد شده در بهشهر را دریابند و برای رفع عاجل مشکل مردمان این سامان برنامه ریزی کنند.»
در نبود مدیریت منسجم و کارگشا در جمع آوری و هدایت کمک های دولتی و مردمی و نیز وعده های بی اساس سیستم دولتی،برخی گروه های هنری به دنبال اخذ مجوز برای برگزاری کنسرت موسیقی خیریه و برنامه هایی از این دست هستند تا بلکه وجوهی برای سیل زده ها جمع آوری کنند و به دست آن ها برسانند.

http://www.mazandnume.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر